Si în zonele Podgoriilor, Portului și Mărășești au rămas locuri de parcare de reședință libere

 

În urma finalizării procedurii de atribuire online a locurilor de parcare de reședință din zonele: Str. Podgoriilor (de la Enel – intersecție Str. Iuliu Maniu), Str. Portului, Str. Mărășești, 478 de locuri de parcare au fost rezervate și 138 au rămas libere, potrivit datelor publicate de Primăria Tulcea, care a anunțat ca procesul de atribuire a decurs în parametri normali.

Pentru locurile de parcare rămase libere după finalizarea primei etape de atribuire, se va organiza o nouă sesiune, la care vor avea acces și locatarii persoane fizice sau juridice din imobilele apropiate care nu au primit locuri în parcarea de reședință aferentă acestora, situate la cel mult 100 m de limita blocului, dar și posesorii celui de-al doilea autoturism.

Au fost 616 locuri de parcare disponibile și s-au depus 527 de cereri, din care 430 pentru locurile ocupate prin atribuire directă (o singură cerere pe loc). Doar 48 de locuri au fost licitate, cu cel puțin două cereri pe loc.

În termen de 5 zile lucrătoare se vor verifica documentele depuse. Persoanele validate și declarate câștigătoare în urma participării la licitația on-line/atribuire directă vor primi un e-mail de confirmare, după care vor trebui să achite contravaloarea licitaței și/sau tariful anual în termen de 5 zile lucrătoare de la data înștiințării.

Ca și în cazul primelor 2 sesiuni, în care au fost vizate locurile de parcare din zona DALLAS, ANL Cocor și ANL Dedeman, respectiv zonele Podgoriilor, Portului și Mărășești, anunțul referitor la următoarele zone pentru care se va organiza atribuirea locurilor de parcare va fi comunicat cu cel puțin 7 zile înaintea deschiderii sesiunii.

(sursă info și foto : fb primariatulcea

Leave a Reply

Close Menu