Notificare de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul RADIO DELTA

 

  1. 1. Cine suntem

S.C Mediasetinternational SRL, societate cu răspundere limitată, constituită potrivit legilor din România, având sediul social în Aleea Cicoarei nr 2 Bl 32, Sc C, Ap 6 municipiul Tulcea, România, înmatriculată în Registrul Comerţului Tulcea sub nr. J36/276/2000, Cod Unic de Înregistrare (CUI) 13507910 detinatoare a licentelor de radio “RADIO DELTA” si a website-ului radiodelta.ro (denumita in continuare “RADIO DELTA”) având ca obiectiv promovarea muzicii si divertismentului prin intermediul radioului RADIO DELTA si a site-ului radiodelta.ro. In vederea indeplinirii obiectivului nostru, intram in contact direct cu ascultatorii nostri, si oferim posibilitatea de a accesa site-ul RADIO DELTA prin intermediul caruia se pot comenta, schimba opinii/informatii cu privire la diferite subiecte.

 

Numele reprezentantului legal şi structura acţionariatului până la nivel de persoană fizică şi juridică, asociat sau acţionar care deţine o cotă mai mare de 20% din capitalul social ori drepturile de vot ale unei societăţi titulare de licenţă audiovizuală: Ovidiu Munteanu- Georgel- Administrator Unic al S.C Mediasetinternational SRL cu acțiuni 100%.

Numele persoanelor responsabile de conducerea societăţii comerciale şi ale celor care îşi asumă, în principal, responsabilitatea editorială; Ovidiu Munteanu-Georgel -Director General, Graur Ionuț – Redactor Șef , Gâlcă Cristina – Redactor Șef.

  1. 2. Datele personale pe care le prelucrăm

RADIO DELTA este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • • Nume și prenume
  • • Domiciliul sau reședința
  • • E-mail
  • • Data nasterii
  • • Număr de telefon
  • • Informații sesiune de navigare
  • • Date retargeting/ remarketing
  1. 3. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Funcționarea site-ului radiodelta.ro

  • • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet si pentru a-ti oferi continut personalizat

Cu consimțământul dumneavoastră, pentru crearea unui cont pe website-ul RADIO DELTA, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal

Creare cont pe website RADIO DELTA

  • • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a va identifica in cadrul comunicarilor ulterioare,
  • • E-mail – avem nevoie de acesta pentru a-ti putea crea contul si pentru a-ti oferi posibilitatea recuperarii parolei aferente contului in cazul uitarii acesteia,
  • • Domiciliul sau adresa la care locuiesti – pentru a-ti putea transmite eventualele premii castigate,
  • • Data nasterii – pentru a stabili eligibilitatea in raport cu campaniile organizate de RADIO DELTA (unde varsta minima este de  16 ani),
  • • Numar de telefon – pentru a-ti putea comunica detaliile necesare intrarii in posesia eventualelor premii castigate in cadrul campaniilor noastre,
  • • Comportament online
  • • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru a vă putea livra reclame personalizate. Mai multe informații regăsiți în sectiunea noastră de cookie-uri in footer-ul website-ului RADIO DELTA.ro
  1. 4. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul si de catre RADIO DELTA, situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la GTS TELEKOM care se află în România.

Datele dumneavoastra personale pentru contul RADIO DELTA vor fi încărcate în baza noastra securizata de date.

  1. 5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru contul RADIO DELTA vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a contului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să pastrati contul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului. Durata de viață a fiecărui cookie se regăsește la sectiunea cookies (in footer-ul site-ului)

  1. 6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la fmradiodelta@yahoo.com

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați- ne la următoarea adresa de e-mail fmradiodelta@yahoo.com. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, telefon +40.318.059.211 / +40.318.059.212, e-mail anspdcp@dataprotection.ro.

Close Menu