Ziua Națională a Contabilului Român a fost marcată și la Tulcea

Azi, 13 iulie 2022, a avut loc la Tulcea, conferința dedicată Zilei Naționale a Contabilului Român la care a participat, la invitația Filialei Tulcea a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), și vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni :


„Vreau să vă spun un sincer La mulți ani!, să fiți sănătoși și să aveți o activitate cât mai frumoasă, așa cum vă doriți dumneavoastră! Se împlinesc 101 ani de la înființare, un an special pentru dumneavostră.
Vă felicit pentru felul în care vă puneți la punct de fiecare dată, vă actualizați activitatea, având în vedere multiplele modificări ale legislației și, din fericire, vă duceți misiunea cu bine la capăt.
Vă mulțumesc în numele tuturor celor care muncim cu dumneavoastră, pentru că știm ce înseamnă munca dumneavoastră. Prin activitatea pe care o desfășurați, sunteți echilibrul nostru, ne spuneți de fiecare dată: asta se poate, asta nu se poate! Și de fiecare dată când oamenii care iau decizii ascultă părerea dumneavoastră, lucrurile merg bine. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți, să fiți sănătoși și să ne învățați de bine!“,

a declarat cu acest prilej vicepreședintele CJ Tulcea, Mihai Huleni.

În cadrul conferinței, a fost prezentat mesajul Consiliului Superior și mesajul Consiliului Filialei Tulcea a CECCAR, precum și Topul local 2022 al Filialei Tulcea.

În plus, au avut loc discuții privind rolul profesionistului contabil în asigurarea rezilienței afacerilor.

Cu prilejul acestei zile, când se sărbătorește ”primul an al celui de-al doilea secol de existentă a profesiei contabile în România”, Consiliul Superior al CECCAR a transmis un mesaj sugestiv partenerilor instituționali, instituțiilor și autorităților de reglementare, precum și mediului de afaceri :
”ContaȚi pe Noi. ContaȚi, cu Noi. Întotdeauna !”

La 13 iulie 1921, Regele Ferdinand I aproba , prin Decret Regal, Legea pentru organizarea Corpului de Contabili Autorizați și Experți Contabili.

Ziua Națională a Contabilului Român a fost celebrată azi în toate județele țării, prin evenimente organizate de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR)

(surse info și foto : comunicat de presă CJ Tulcea, ceccar.ro)

Leave a Reply

Close Menu