Situația de la Navrom este deblocată – în scurt timp se va da drumul curselor

Azi, la Prefectura Tulcea, a avut loc o ședință de lucru în care s-a analizat situația dificilă în care se află locuitorii deltei în contextul actual provocat de sistarea transportului în Delta Dunării, de către societatea Navrom, din motive financiare.

Ședința a fost convocată de prefectul județului, Alexandru Dan Munteanu, care a declarat că, în urma ultimelor discuții de ieri seară și azi dimineață pe care le-a avut cu Ministerul Transporturilor, situația este deblocată, fiind doar o chestiune de scurt timp până când se vor relua cursele Navrom :

„Situația Navrom a fost în atenția mea în ultimele zile, am dat multe telefoane, am avut numeroase întâlniri și dacă va mai fi cazul vom mai avea. Ce trebuie să fie foarte limpede este că binele cetățenilor din aceste zone primează. Astăzi, am convocat această întâlnire cu toate primăriile afectate de situația transportului considerând că, primarii sunt cei mai în măsură să transmită mesajul meu locuitorilor: Situația lor nu este ignorată de autorități, am depus și vom depune tot efortul necesar ca lucrurile să se deblocheze. În urma ultimelor discuții de ieri seară și azi dimineață pe care le-am avut cu Ministerul Transporturilor pot să vă confirm că situația este deblocată, fiind doar o chestiune de scurt timp până când Navromul va da drumul curselor. Și domnul Chichi, aici de față, vă va confirma acest lucru”,

a precizat prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu

Întâlnirea de azi, la care au participat primarii din zonele afectate precum și conducerea Navrom, a avut ca scop și identificarea nevoilor urgente ale populației din Deltă, în condițiile sistării de către Navrom a curselor și felul în care aceste nevoi urgente pot să fie rezolvate în timp real.

(sursă info și foto : comunicat de presă Prefectura Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu