Să îi ținem pumnii jandarmului Sorin Andrici – să aducă la Tulcea, pentru a 3-a oară, titlul de IronMan

 

Sâmbătă, 02 iulie, la Oradea, se va da startul Triatlonului IronMan, o competiție sportivă internațională ce reunește competitori din țară și din străinătate la care va participa, din nou, jandarmul tulcean Sorin Andrici.

El nu este la primul titlu de IronMan, reușind să obțină de două ori această performanță, când a parcurs cele trei etape din concurs în 14 ore și 48 de minute în anul 2019, respectiv 10 ore și 49 de minute în anul 2021, potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea,

Triatlonul IronMan va avea două trasee de lungimi diferite: distanța Half Ironman (1.900 m înot, 93 km ciclism, 21.6 km alergare) și distanța Full IronMan (3.800 m înot, 180 km ciclism, 42.2 km alergare) iar Sorin Andrici va participa la aceasta din urmă, având de parcurs toate cele trei etape fără oprire, în termenul limită de 16 ore, solicitându-l atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

,,Nebunie asumată, doză de fericire, doză de adrenalină, curaj în cea mai pură formă, asta înseamnă IronMan! Sunt fericit că sunt susținut de colegii mei!”

a declarat jandarmul Sorin Andrici înaintea participării la Triatlonul oamenilor de oţel.

(sursă info și foto : buletin informativ Jandarmeria Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu