Elevii tulceni sunt invitați să participe la realizarea Raportului privind implementarea Statutului Elevului 2022

 

Pentru a se realiza și în acest an o radiografie a sistemului de învățământ preuniversitar, din punctul de vedere al (ne)respectării drepturilor și îndatoririlor elevilor, consfințite în Statutul Elevului, elevii dar și profesorii pot accesa platforma dedicată Raportului privind implementarea Statutului Elevului (RISEN) pentru a completa un formular pe această temă, după cum a anunțat Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea.

Acest Raport privind implementarea Statutului Elevului (RISEN) a devenit un document foarte util, deoarece, în fiecare an, se pun pe tapet cele mai stringente probleme din sistem și astfel se pot creiona unele schimbări care să vină în sprijinul elevilor.

Aceștia sunt invitați să spună care sunt dificultățile cu care se confruntă dar să și propună soluții care, odată implementate, ar putea să ducă la creșterea calității actului educațional.

Potrivit Consiliul Național al Elevilor, RISEN (Raportul privind implementarea Statutului Elevului la nivel naţional) se bazează pe răspunsurile a zeci de mii de elevi și cadre didactice din toată țara și urmărește să facă cunoscute prevederile Statutului Elevului, în școlile din România.

(surse info și foto : fb cje.tulcea, consiliulelevilor)

Leave a Reply

Close Menu