Copiii tulceni au acces gratuit la un spectacol de poveste despre salvarea lumii – „Călătoriile lui Erus“

Consiliul Județean Tulcea și Teatrul Jean Bart Tulcea îi invită pe cei mici, dar și pe cei mari să pășească în frumoasa lume a poveștilor lui Alec Blenche, ce aduce la Tulcea „Călătoriile lui Erus prin România“.

Miercuri, 8 iunie 2022, începând cu ora 10.30, la Teatrul Jean Bart din municipiu va avea loc un spectacol deosebit oferit de Alec, Anamaria și Emma Blenche pentru publicul tulcean, accesul fiind GRATUIT în limita locurilor disponibile !

Copiii vor putea afla mai multe despre răbdare, generozitate, recunoștință sau iubire de la autorul uneia dintre cele mai frumoase cărți pentru copii scrise în ultimii ani : „Călătoriile lui Erus“.

Erus este un băiețel cu păr albastru care pornește într-o călătorie inițiatică pentru salvarea lumii în care trăiește și astfel află mai multe despre cele mai importante virtuți omenești.

Va fi o oră de poveste, muzică și voie bună, la care vor participa și mascotele Pac și Mac, doi iepurași simpatici, personaje din cărțile semnate de Alec Blenche.

În foaierul Teatrului Jean Bart Tulcea va fi amenajat un stand de unde pot fi achiziționate cărți educative pentru copii, dar și tricouri personalizate (pentru cei mici și nu numai).

(sursă info și foto : comunicat de presă CJ Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu