You are currently viewing Azi s-a stabilit un nou orar de aprovizionare pentru agenții economici de pe strada Isaccei din municipiu

În urma ședinței de azi de la Prefectura Tulcea s-au adus modificări programului de aprovizionare a agenților economici de pe str. Isaccei stabilit în urmă cu 2 săptămâni, potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului – Județul Tulcea.

În cadrul întâlnirii de lucru s-au analizat rezultatele proiectului pilot, demarat pe data de 9 iunie 2022, prin care s-a dorit identificarea unor soluții de îmbunătățire a activității de aprovizionare a agenților economici care desfășoară activități comerciale pe str. Isaccei din municipiul Tulcea.


Prin urmare, acesta este noul orar de aprovizionare :
Luni- Vineri – 09:00 – 11:00
– 13:00 – 15:00
– 18:00 – 20:00
Sâmbătă – 8:00- 12:00

În plus, s-a stabilit ca programul pilot privind acest orar de aprovizionare valabil pe strada Isaccei să fie continuat până la mijlocul lunii septembrie, pentru ca după începutul anului școlar, când numărul participanților la trafic va crește, să se facă o nouă analiză a situației.

La întâlnirea de lucru, convocată de prefectul Alexandru Dan Munteanu, au participat reprezentanții autorităților publice locale, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și bineînțeles agenții economici care-și desfășoară activitatea pe strada Isaccei.

(sursă info și foto : comunicat Prefectura Tulcea)

Lasă un răspuns