Amenzi de peste 8000 de lei aplicate de jandarmii tulceni în weekend

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii tulceni au fost la datorie, ca de obicei, în zonele de competenţă, astfel încât evenimentele din spațiile publice să se desfășoare în condiții de siguranță și din păcate, au fost mai multe situații în care forțele de ordine au intervenit și chiar au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.600 lei, conform buletinului informativ emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, primit azi la redacție.

Au fost aplicate amenzi pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea la scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, proferarea de injurii în spațiul public, neluarea de către părinți a măsurilor necesare pentru a împiedica minorul de la fapte de vagabondaj dar și solicitarea intervenției la fața locului fără motiv întemeiat.

În plus, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea a trei infracțiuni (lovire sau alte violențe și distrugere) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Efectivele de ordine publică au acţionat zilnic pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravenţională și au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică la manifestări organizate în spațiul public, în județul Tulcea. atât religioase, ca sfințirea bisericii de la demisolul Mănăstirii Celic Dere, cât și cultural-artistice, ca ,,Zilele Culturii la Isaccea”, eveniment ce s-a desfășurat în incinta Cetății Noviodunum din orașul Isaccea.

(sursă info și foto : IJJ Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu