A 2-a variantă a noului Regulament pentru parcări este azi în dezbatere publică

Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcări publice cu plată și de reședință din Municipiul Tulcea va fi dezbătut public azi, 23 mai, de la ora 14.00, a anunțat Primăria Tulcea.

 

Este vorba de cea de-a 2-a variantă a noului regulament al parcărilor din municipiu, rezultată în urma modificărilor aduse primului draft, ce a fost atacat în contencios administrativ de către Prefectura Tulcea în urmă cu aproximativ 3 luni.

La dezbaterea de azi pot lua parte persoane fizice şi/sau juridice, organizaţii ale societăţii civile, organizaţii neguvernamentale sau reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate.

Persoanele sau asociaţiile profesionale care inteționează să prezinte verbal propuneri în cadrul dezbaterii, trebuie să se încadreze într-un interval de maxim 10 minute.

Proiectul de hotărâre a fost publicat spre consultare pe site-ul instituției: www.primariatulcea.ro. din data de 13 aprilie și potrivit Primăriei Tulcea, în toată această perioadă au fost organizate întâlniri cu reprezentanții tuturor asociațiilor de proprietari.

De asemenea, la sediul D.I.A.P. reprezentanții Biroului Parcări au oferit cetățenilor informații cu privire la Regulamentul de organizare și funcționare a sistemului de parcări publice cu plată și de reședință din Municipiul Tulcea.

(sursă info și foto : Primăria Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu