You are currently viewing Hărțuitor sexual în zona Neptun din municipiu, prins de jandarmii tulceni!
Un tulcean, în vârstă de 78 de ani, a fost prins de jandarmi, după ce a pipăit o femeie fără voia ei, de mai multe ori! Nu este pentru prima dată când bărbatul a agresat-0 pe femeie!
Ieri, în jurul orei 09.30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați de către o femeie, care a reclamat la telefon că are un conflict cu un bărbat.
Când au ajuns la locul indicat de apelantă, aceștia au identificat o femeie, în vârstă de 34 de ani, care a declarat că, în timp ce desfășura activități de curățenie în scara unui bloc, a fost oprită de un bărbat, care a început să-i facă avansuri și să o atingă, fără voia ei, în zonele intime ale corpului.
Aceasta a menționat că nu e prima dată când se întâmplă așa ceva.
Jandarmii, însoțiți de femeie, s-au deplasat la adresa bărbatului în cauză, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care a recunoscut cele reclamate, spunând că a fost o glumă și își cere scuze pentru ceea ce a făcut.
relatează purtătoarea de cuvânt a IJJ Tulcea, Plutonier Şerban Anca-Maria, într-un comunicat de presă.
Jandarmii au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Lasă un răspuns