Vești bune pentru șoferii tulceni! S-a semnat autorizația de construire pentru pasajul rutier de la Drajna, peste calea ferată

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a semnat autorizaţia de construcţie pentru pasajul rutier Drajna, iar constructorul a promis că va finaliza lucrările înainte de termen, a precizat ministrul pe pagina sa de socializare:

Acum am semnat autorizația de construire pentru pasajul rutier la Drajna, peste DN21 și CF 800.
🚧 Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.
❗Constructorul a promis că termină lucrările înainte de termen.
📌 Vreau să-i văd la lucru!
a scris ieri Grindeanu la ora 17.00 pe pagina sa de socializare.
În februarie, Compania Națională de Drumuri și Poduri prezenta proiectul pasajului odată cu semnarea contractului pentru proiectare și execuție:

O veste bună pentru tulcenii care aleg, pentru a ajunge la București, traseul prin Slobozia – Drajna. La Ministerul Transporturilor a fost semnată ieri autorizația de construire a pasajului peste calea ferată de la Drajna.

Proiectul a parcurs toate etapele, eliberarea autorizaţiei de construire fiind ultimul pas înainte ca lucrările să fie demarate. Există proiectul tehnic, a fost încheiată şi organizarea de şantier, astfel că se poate trece la treabă.

Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni, dar sperăm ca proiectul să fie gata chiar mai repede.

Ar putea fi o imagine cu drum, copac şi text care spune „Veste bună pentru tulcenii care aleg traseul Slobozia-Drajna pentru a ajunge la București: A FOST SEMNATĂ AUTORIZAȚIA DE CONSTRUCȚIE A PASAJULUI DE LA DRAJNA George ŞIŞCU DEPUTAT DE TULCEA PNL”
a postat deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu pe pagina sa de socializare.
Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în următoarele zile. Așadar, până la sfârșitul anului 2022, șoferii tulceni și nu numai, vor scăpa de cozile la trecerea la nivel cu calea ferată și de timpii mari de așteptare pe relația Slobozia – autostrada A2 – Călărași”.
Construcția supraterană va avea o lungime de 2,7 km, iar pasajul propriu-zis se va întinde pe aproximativ 300 de metri.
(Sursă info și foto: Facebook Sorin Grindeanu, Facebook George Șișcu, Obiectiv Ialomița)

Leave a Reply

Close Menu