Pentru recalcularea pensiilor, 10 posturi scoase la concurs de Casa de Pensii Tulcea

Pentru recalcularea pensiilor, Casa Județeană de Pensii Tulcea a scos la concurs 10 posturi.

Casa Județeană de Pensii Tulcea anunță scoaterea la concurs a următoarelor posturi de executie, contractuale, pentru perioada de la data angajării până la 31.12.2022:
– consilier (S), debutant – număr posturi – 8
– referent (M), debutant – număr posturi: – 2

se precizează în anunțul postat astăzi pe site-un instituției.

Termenul de depunere a dosarelor este unul destul de scurt. Candidatii au la dispoziție doar 4 zile, pentru că data limită de depunere a dosarelor este precizată ca fiind luni 30 august.

Candidații nu au nevoie de vechime în muncă pentru ocuparea celor 10 posturi, în schimb cei care optează pentru posturile de consilier au nevoie de studii universitare cu diplomă de licență în științe economice, inginerești, juridice sau administrative, dar sunt acceptate și studii universitare în matematică, fizică sau informatică.

Candidații vor avea de învățat dintr-o bibliografie care cuprinde mai multe legi și ordonanțe despre sistemul public de pensii, Codul Muncii, GDPR, dar și accesul la informații de interes public.

De precizat că posturile sunt pe perioadă determinată, până la data de 31.12.2022.

Guvernul României a suplimentat cu 1.000 de posturi numărul de locuri de muncă din cadrul Caselor Județene de Pensii din toată țara, pentru a putea implementa măsurile legislative care vizează evaluarea și recalcularea tuturor pensiilor din România.

sursă: https://www.cjptl.ro/despre-noi/2016-03-21-10-40-56/cariera.html

Leave a Reply

Close Menu