Pensiune mistuită de flăcări la Jurilovca! 8 persoane surprinse înăutru!

La ora 04.38, în această dimineață, ISU Delta Tulcea a fost alertat prin 112 de producerea unui incendiu la o casa cu regim de închiriere din comuna Jurilovca.

Detașamentul de Pompieri Tulcea si Stația de Pompieri Babadag au răspuns solicitării cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțimi, o autospecială pentru descarcerare și două echipaje SMURD.

La fața locului au sosit în sprijin 3 echipaje SAJ și echipaje din cadrul IPJ Tulcea.

Primul echipaj sosit la fața locului a aparținut SVSU Jurilovca, sub coordonarea primarului din localitate, Eugen Ion.

Inspectorul șef al ISU Delta Tulcea, Daniel Petrov, a declarat că în casa de vacanță se aflau 8 persoane care au fost surprinse de incendiu, dar care au reușit să se autoevalueze. În urma evaluării medicale s-a luat decizia transportării unui număr de 5 persoane la spital, o persoană a fost asistată medical la fața locului, refuzând în final transportul la o unitate spitalicească, iar două persoane nu au avut nevoie de asistență medicală.

Toate cele 8 persoane erau turiști. Din cele 5 persoane transportate la spital, 4 erau adulți care prezentau arsuri pe diferite suprafețe ale corpului și un copil care avea un atac de panică,a mai precizat Daniel Petrov.

Casa respectivă avea 3 corpuri lipite între ele. Au ars pavilionul central și o bucătărie de va vară. Al treilea corp a fost salvat. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 7 dimineața.

Cauza probabilă de intervenție a fost scurtcircuit electric!

(info si imagini:ISU Delta Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu