Peste 2.300 de persoane au fost verificate în județ weekendul trecut

 În cadrul acțiunilor de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19, desfășurate zilnic de polițiștii tulceni, in ultimele 48 de ore, au fost verificate peste 1.403 obiective / locații (societăți comerciale,restaurante, terase, parcuri, mijloace de transport în comun, gări), din care peste 75 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate aproximativ 2.319 persoane (din care 156 au fost identificate că nu respectă măsurile stabilite), conform unui comunicat IPJ Tulcea primit azi la redacție.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate peste 181 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 87.500 de lei.

Pe parcursul activităților de control, ce se desfășoară sub coordonarea Instituției Prefectului- Județul Tulcea, polițiștii aduc la cunoștința cetățenilor necesitatea, dar și obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul și gura, aceștia acționând preventiv, însă față de abaterile de la normele în vigoare se iau măsurile legale care se impun.

TELVERDE – 0800800165 este numărul de telefon la care puteţi sesiza și nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Leave a Reply

Close Menu