Acoperișul Școlii din Chilia Veche va fi reparat cu bani de la Guvern

 

În cadrul ședinței de Guvern de ieri s-a aprobat alocarea sumei necesare pentru refacerea acoperișului de la Școala din Chilia Veche- Corpul B, clădire în care își desfășoară activitatea copiii din învățământul preșcolar, potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului – Județul Tulcea.

„După ce fenomenele meteorologice de la sfârșitul iernii au distrus acoperișul Școlii Gimnaziale din Chilia Veche- Corpul B am făcut demersurile necesare pentru a obține de la Guvern o finanțare din Fondul de intervenție, pentru reparații.

Mă bucur că în cadrul Ședinței de Guvern, de ieri a fost aprobată suma de 107 mii lei pentru această școală.

Ne dorim ca lucrările să se finalizeze până la începutul anului școlar, iar elevii să se întoarcă în siguranță în clase. Am avut o discuție cu domnul primar de la Chilia , care m-a asigurat că va demara lucrările de reparații în cel mai scurt timp posibil”,

a precizat prefectul jundețului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu.

Hotărârea privind alocarea unei sume din Fondul de Intervenție la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022, pentru unele unități administrativ-teritoriale afectate de calamitățile naturale a fost publicată ieri în Monitorul Oficial.

(sursă info și foto : comunicat de presă Prefectura Tulcea)

Leave a Reply

Close Menu