Stiri din tulcea

La grătar și picnic pe Ciuperca doar cu programare

28 iulie 2021
La grătar și picnic pe Ciuperca doar cu programare

La grătar și picnic pe Ciuperca doar cu programare

Primăria municipiului Tulcea a finalizat construirea zonei de picnic de pe lacul Ciuperca.

Locul amenajat pentru picnic și grătar va fi folosit de către tulceni doar pe baza unei programări, a anunțat instituția pe pagina sa de socializare.

𝗥𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮̆𝘀̧𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮̆𝘁̧𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 „𝗣𝗶𝗰𝗻𝗶𝗰” 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗮𝗱𝗿𝘂𝗹 𝘇𝗼𝗻𝗲𝗶 „𝗣𝗮𝗿𝗰 𝗟𝗮𝗰 𝗖𝗶𝘂𝗽𝗲𝗿𝗰𝗮” a fost publicat pe pagina de internet a primăriei și 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝘀𝘂𝗽𝘂𝘀 𝗮𝗽𝗿𝗼𝗯𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗶̂𝗻 𝘀̧𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁̧𝗮 𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹 𝗱𝗲 mâine.

Din prevederile Regulamentului:
👉Accesul persoanelor fizice în zona de Picnic este gratuit.
👉În vederea utilizării platformei grătar se recomandă, în prealabil, programarea telefonică la următorul număr de telefon: 0240.516.250.
👉Programarea se poate face pentru o perioadă de maxim 3 ore. Durata se calculează de la ora predării efective a foișorului. În situația în care nu există alte programări, se poate face prelungirea pentru încă o oră.
👉Predarea foișorului se face pe baza actului de identitate al utilizatorului.

Bogdan Vasilescu, directorul adjunct al DIAP, a precizat pe pagina sa de socializare că „programarea este doar o simplă formalitate pentru organizare mai eficientă”.

Regulamentul privind desfăşurarea activităţilor de „Picnic” din cadrul zonei „Parc Lac Ciuperca” poate fi citit aici:
https://www.primariatulcea.ro/wp-content/uploads/2021/07/Proiect-de-hotarare-nr.-210-din-02.07.2021.pdf?fbclid=IwAR1lSGTofFcyLQ0-2qRWQHX0d-rsUbRMVqDEqECyyqeHDvVkAFwv2moNfz8