Stiri din tulcea

Hărțuitor sexual în zona Neptun din municipiu, prins de jandarmii tulceni!

23 februarie 2022
Hărțuitor sexual în zona Neptun din municipiu, prins de jandarmii tulceni!

Hărțuitor sexual în zona Neptun din municipiu, prins de jandarmii tulceni!

Un tulcean, în vârstă de 78 de ani, a fost prins de jandarmi, după ce a pipăit o femeie fără voia ei, de mai multe ori! Nu este pentru prima dată când bărbatul a agresat-0 pe femeie!
Ieri, în jurul orei 09.30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați de către o femeie, care a reclamat la telefon că are un conflict cu un bărbat.
Când au ajuns la locul indicat de apelantă, aceștia au identificat o femeie, în vârstă de 34 de ani, care a declarat că, în timp ce desfășura activități de curățenie în scara unui bloc, a fost oprită de un bărbat, care a început să-i facă avansuri și să o atingă, fără voia ei, în zonele intime ale corpului.
Aceasta a menționat că nu e prima dată când se întâmplă așa ceva.
Jandarmii, însoțiți de femeie, s-au deplasat la adresa bărbatului în cauză, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 78 de ani, care a recunoscut cele reclamate, spunând că a fost o glumă și își cere scuze pentru ceea ce a făcut.
relatează purtătoarea de cuvânt a IJJ Tulcea, Plutonier Şerban Anca-Maria, într-un comunicat de presă.
Jandarmii au întocmit pe numele agresorului actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.