Muzica Noua

UNKLFNKL și Ioana Ignat reinventează piesele de dragoste și lansează “6 Feet Deep”

4 februarie 2024
UNKLFNKL și Ioana Ignat reinventează piesele de dragoste și lansează “6 Feet Deep”

UNKLFNKL și Ioana Ignat reinventează piesele de dragoste și lansează “6 Feet Deep”

O colaborare inedită, versuri pe cât de șocante, pe atât de potrivite, o piesă puternică, plină de ritm, esență, spectacol – UNKLFNKL și Ioana Ignat lansează piesa “6 Feet Deep” alături de un videoclip venit din viitor.

 

„Dacă nu te văd, nu am să trăiesc până la sfârșitul verii”, „Cumpără-ți niște haine frumoase pe care să le porți în Iulie, la înmormântarea mea”, „O să dormim împreună, la 2 metri adâncime” parcă nu sunt versurile clasicei povești de dragoste; și chiar nu sunt! UNKLFNKL și Ioana Ignat sparg tiparele și reinventează drama despărțirii prin versurile atipice,  sound-ul special și  linia pe care o vei fredona involuntar.

 

 

„Veneam dintr-o călătorie cu mașina destul de lungă, eram prin Ungaria sau Slovenia și am oprit la un fast-food pe autostradă. În timp ce așteptam la coadă, a ieșit din bucătărie o fată, probabil managerul de acolo, care a început să țipe la toți angajații. Am zis: ‘Ce stresată este săracă fata, nu știu cum o să treacă peste această vară. Nu eram în mijlocul unei povești de dragoste, dar asta a fost momentul zero al piesei!”, spune UNKLFNKL

 

Ioana a mărturisit că i-a plăcut direcția din prima secundă, chiar dacă piesa nu se încadrează în zona care a consacrat-o.

 

“Six Feet Deep este total diferită față de tot ce am lansat până acum, iar eu sunt pur și simplu nerăbdătoare să ajungă la toată lumea. Sunt îndrăgostită de piesa asta si cred că o să vă lovească și pe voi, pentru că are tot ce îi trebuie. Get ready to vibe!”

 

Videoclipul a fost regizat de SAN, cu DOP David Mogan și produs drTag Cinematography.