Group 17

Stiri din Tulcea

calendar (1)
ianuarie 13, 2021

În cursul zilei de ieri, 12 ianuarie, 136 de forte de ordine, aflate sub coordonarea Instituției Prefectului, au acționat pe raza județului Tulcea, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19, conform unui comunicat IPJ Tulcea emis azi.

Astfel, polițiștii tulceni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, cu scopul vizat de a preveni răspândirea noului coronavirus, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, fiind verificate 70 de societăți comerciale, 108 de obiective sau locații de interes precum şi 66 de mijloace de transport în comun, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală fiind aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 4.500 de de lei.

Aceste activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Group 17

Cauta