Stiri din tulcea

Ziua Jandarmeriei Române, marcată la Tulcea

3 aprilie 2024
Ziua Jandarmeriei Române, marcată la Tulcea

Ziua Jandarmeriei Române, marcată la Tulcea

Azi, 3 aprilie, Jandarmeria Română sărbătorește 174 de ani de la înființare și cu această ocazie, începând cu ora 10.00, la sediul Cercului Militar Tulcea, a avut loc o ședință omagială dedicată Zilei Jandarmeriei Române, unde au fost invitați reprezentanți ai instituțiilor și autorităților publice cu care Jandarmeria Tulcea cooperează și colaborează.

CJ Tl Z Jandarmeriei la Cercul Militar Tl 3 apr 24 1

Printre participanți s-a aflat și secretarul general al județului, Marius-Cristi Mihai, care a subliniat faptul că, anual, jandarmii se află într-un „top al încrederii“ populației, ceea ce arată respectul și aprecierea pe care le poartă cetățenii :

CJ Tl Z Jandarmeriei la Cercul Militar Tl 3 apr 24 M C Mihai

„Dumneavoastră, jandarmii, ați dat întotdeauna dovadă de profesionalism atunci când a venit vorba despre activitățile specifice. Sunteți un exemplu de devotament și seriozitate, iar faptul că, anual, vă situați într-un „top al încrederii“ populației arată respectul și aprecierea pe care vi le poartă cetățenii acestei țări.
Vă mulțumesc, în numele Consiliului Județean Tulcea, pentru deschidereaț de care da i dovadă atunci când vă este solicitat ajutorul i pentruț ș promptitudinea cu care răspunde i tuturor solicitărilor venite din partea tuturorț institu iilor publice. țÎnchei prin a vă asigura de toată disponibilitatea noastră în ceea ce prive te colaborarea cu Inspectoratul Jude ean de Jandarmi Tulcea. ș țLa mul i ani, jandarmi! La mul i ani, Jandarmeria Română!“,
a declarat secretarul general al județului, Marius-Cristi Mihai, conform unui comunicat de presă transmis redacției de CJ Tulcea.

Tot azi, la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Mareșal Alexandru Averescu“ Tulcea este programat un ceremonial de prezentare a ordinelor de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru jandarmii care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate, precum și de acordare a diplomelor de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

La mulți ani, Jandarmeria Tulcea !
La mulți ani, Jandarmeria Română !

(surse info, foto : buletin informativ IJJ Tulcea, fb jandarmeriatulcea, comunicat de presă CJ Tulcea)