Stiri din tulcea

Zeci de tulceni certați cu legea, amendați în acest week-end!

12 iulie 2021
Zeci de tulceni certați cu legea, amendați în acest week-end!

Zeci de tulceni certați cu legea, amendați în acest week-end!

În week-end jandarmii tulceni au acţionat zilnic, în mod independent, dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru asigurarea şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în județ. În doar două zile, oamenii legii au dat 41 de amenzi, valoarea lor fiind de peste 9.000 lei!

16 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru consum de alcool în locuri publice, tulburarea liniștii publice, refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității și solicitarea forțelor de ordine fără motiv întemeiat.

20 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru pescuitul recreativ al oricăror specii de pești era sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului și încălcarea condițiilor prevăzute în permis.

5 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru aruncarea gunoiului în altă parte decât în pubelele special montate de primărie în oraș.

De asemenea, jandarmii tulceni au constatat în acest week-end 5 fapte de natură penală privind lovirea sau alte violențe, amenințarea și nerespectarea hotărârii judecătorești. De asemenea, au fost constatate şi 5 fapte penale în sistem integrat, în cooperare cu efective de poliţie.

(sursă info: comunicat IJJ Tulcea)