Stiri din tulcea

Zeci de mămici din Tulcea s-au înscris la Seral, pentru a-și continua studiile

6 august 2021
Zeci de mămici din Tulcea s-au înscris la Seral, pentru a-și continua studiile

Zeci de mămici din Tulcea s-au înscris la Seral, pentru a-și continua studiile

Șapte mămici din municipiu și alte două din județ s-au înscris ieri la Seral, la Liceul Tehnologic „Henri Coanda” Tulcea, într-un proiect demarat de asociația Voluntari pentru Tine si platforma Mamici Tulcene.

„Eu mobilizez mămicile, aflu detalii despre nivelul studiilor, le susțin în realizarea dosarului. Este o acțiune a asociației Voluntari pentru Tine, derulată pe platforma de Facebook Mămici Tulcene, unde mă număr printre admini. O acțiune prin care dorim să încurajăm mămicile să își reia studiile. De 2 săptămâni facem asta. Am mers cu mămici la Agricol, Mincu, Brad Segal, Henri Coandă. Sunt până acum 32 de mămici înscrise la aceste licee. La Școala Danubius nr 3 pentru reluare studii gimnaziale s-au înscris 7 mămici. Sunt mândră de aceste mămici minunate, că au ales să facă acest pas atât de important.”, a declarat reprezenta asociației Laura Constanța Ghioc pentru Radio Delta.

Mămicile nu și-au mai putut continua studiile la zi din diferite motive, însă acum sunt mai hotărâte ca oricând să urmeze cursurile oferite prin acest proiect.

La Liceul Tehnologic Henri Coandă din Tulcea, de exemplu, se pot face înscrieri în învățământul seral și postliceal. La unele clase, numărul maxim de locuri a fost atins, la altele încă mai sunt locuri disponibile, se precizează pe pagina de socializarea liceului – LTHC!
liceul henri coanda

Înscrierea se face în ordinea depunerii cererelor, în consecință, conducerea liceului vă sfătuiește să vă grăbiți cu dosarul de înscriere!

Mai multe informații se pot obține la secretariatul sau pe pagina liceului Henri Coandă, dar și pe grupul de pe Facebook, Mamici Tulcene.