Stiri din tulcea

WWF România – Fondul Mondial pentru Natură ne invită la concurs

17 august 2023
WWF România – Fondul Mondial pentru Natură ne invită la concurs

WWF România – Fondul Mondial pentru Natură ne invită la concurs

În contextul în care albinele se confruntă acum cu numeroase amenințări din cauza schimbărilor climatice, pesticidelor și pierderii habitatului lor natural, orice ajutor este binevenit, iar concursrul lansat de WWF România – Fondul Mondial pentru Natură împreună cu Editura Corint Junior susține proiectul „BeeActive – Mobilizarea cetățenilor pentru conservarea albinelor și a altor polenizatori din România”.

„Așa cum știm cu toții, albinele au un rol esențial în ecosistemul nostru și sunt responsabile de polenizarea plantelor, făcând posibile hrana noastră, diversitatea și prosperitatea mediului înconjurător”,

scrie organizația WWF România ca introducere în tema concursului prin care putem participa la protejarea albinelor!

Pentru a participa la concurs, cei interesați trebuie să urmeze 3 pași simpli:
𝟭. Dă like paginilor @WWF România și a editurii @Corint Junior, pentru a fi la curent cu noutățile și inițiativele propuse.
𝟮. Răspunde într-un comentariu la următoarea întrebare: ”Ce am putea face pentru a proteja albinele, astfel încât generațiile viitoare să se bucure de un mediu sănătos ?
Ești liber/ă să prezinți orice idei, sfaturi, acțiuni concrete sau măsuri pe care să le ia autoritățile pentru ca albinele să prospere.
𝟯. Etichetează un prieten în comentariu, invitându-l să participe la concurs și să contribuie cu ideile sale.

Luni, 28 august, vor fi aleși 10 câștigători care vor primi câte un goodie bag sustenabil, conținând o carte „Bondărel protejează mediul înconjurător” de la Editura @Corint Junior și multe alte surprize.

Proiectul „BeeActive – Mobilizarea cetățenilor pentru conservarea albinelor și a altor polenizatori din România” este derulat de WWF România alături de Institutul Norvegian pentru Cercetarea Naturii (NINA) cu sprijinul financiar al Active Citizens Fund – Romania , program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

(sursă info și foto : WWFRomania)