Weekend „violent”, la Tulcea

15 ianuarie 2024 | Eveniment
Weekend „violent”, la Tulcea

Weekend „violent”, la Tulcea

Mai multe fapte constând în loviri și alte violențe au necesitat intervenția jandarmilor tulceni în acest weekend, cea mai recentă având loc noaptea trecută la un garaj, unde s-a produs un scandal între mai mulți bărbați.

Solicitarea jandarmilor a venit, în jurul orei 01.30, din partea unei femei care a reclamat faptul că nepotul său, în vârstă de 21 de ani, a fost agresat fizic.

Tânărul a declarat jandarmilor că a organizat o masă cu mai mulți prieteni într-un garaj, iar la un moment dat doi dintre ei au iscat un scandal.

El a precizat că a vrut să-i liniștească, moment în care a fost lovit chiar el cu pumnii și picioarele în zona feței de către cei doi și mai apoi a mers acasă, dar după puțin timp, a coborât în fața blocului, lovindu-l la rândul său cu pumnii și picioarele pe unul dintre cei cu care avusese anterior conflictul.
Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe.

O altă faptă constând în loviri și alte violențe constatată de jandarmi în acest sfârșit de săptămână s-a produs ieri, 14 ianuarie 2024, în municipiul Tulcea, un bărbat reclamând un conflict cu vecinul său și faptul că a fost agresat atât fizic, cât și verbal de către acesta.

Jandarmii au fost solicitați să intervină în jurul orei 18.00 și când au ajuns la fața locului au identificat bărbatul care a reclamat conflictul iar acesta a mărturisit că se afla la domiciliu în momentul în care a fost apelat de către unul dintre vecini, cu scopul de a-și muta autoturismul, deoarece parcase pe locul lui de parcare.

Au urmat mai multe schimburi de replici, jigniri, amenințări cu acte de violență, reclamantul declarând că a fost lovit cu pumnul în zona capului de către vecinul său, în vârstă de 53 de ani, a căzut peste gardul împrejmuitor din spatele blocului iar când a reușit să se ridice, vecinul său a avut intenția de a-l lovi din nou, însă a intervenit un alt vecin care a aplanat conflictul.

Și în acest caz, jandarmii tulceni au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe.

În plus, tot în acest sfârșit de săptămână, jandarmii au acordat și sprijin pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, la constatarea altor 2 infracțiuni privind lovirea sau alte violențe.

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)

Alte Articole

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

Duminică, la Tulcea, va începe Săptămâna Interetnică 2024

19 iulie 2024

Cea de-a 19-a ediție a Festivalului Săptămâna Interetnică, eveniment organizat de Asociația Centrul European pentru Diversitate - EUdivers, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Tulcea, va începe în data…

CISTESTE MAI MULT
S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

S-a lansat aplicația TU ȘI TULCEA

11 iulie 2024

După ce, la finalul lunii aprilie, a fost lansat noul brand turistic local, conceput și coordonat de OMD (Organizația de Managament al Destinației) Municipiul Tulcea și intitulat „Tu și Tulcea”,…

CISTESTE MAI MULT