Vremea se răcește semnificativ

20 septembrie 2021 | Actualitate
Vremea se răcește semnificativ

Vremea se răcește semnificativ

Administrația Națională de Meteorologie anunță o răcire la nivel național și precipitații. Izolat, dimineața și noaptea, va fi prezent fenomenul de ceață, arată prognoza publicată astăzi, relatează agrointel.ro.

Elena Mateescu, directorul ANM, a declarat ieri la Digi 24 că temperaturile la nivel național vor mai depăși 25 de grade Celsius doar azi, luni 20 septembrie, apoi vor coborî „semnificativ” și vor urma ploile.

Ne așteptăm la scăderea valorilor de temperaturi, mai semnificativ începând de marți, apoi miercuri și joi vom înregistra cele mai coborâte valori, atât la nivelul maximelor, cât și al minimelor pentru această săptămână”,

a declarat directorul ANM, Elena Mateescu, la Digi24.

Astfel, temperaturile vor scădea brusc chiar și cu 15 grade, mai ales că va bătea și vânt puternic, a adăugat directoarea ANM.

Prognoza meteo – luni 20 septembrie 2021:
Astăzi, în Dobrogea valorile termice se mențin ușor peste cele normale la această dată. Temporar cerul va fi noros și este posibil să plouă. Vântul prezintă intensificări în Deltă. La noapte se răcește și este probabil să plouă.

Prognoza meteo – marți, 21 septembrie 2021:
Vremea va fi răcoroasă, local rece pentru această dată, în special în nordul, centrul și estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade, cele minime se vor situa între 2 și 12 grade, astfel că în depresiuni vor fi condiții de brumă. Cerul va fi temporar noros, în regiunile estice, sudice și centrale, iar vântul va prezenta unele intensificări în estul teritoriului. Dimineața și noaptea, izolat, se va forma ceață.

Prognoza meteo – miercuri, 22 septembrie 2021:
Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Temporar cerul va fi noros și pe alocuri va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în zonele depresionare și 11 grade pe litoral.

Prognoza meteo – joi, 23 septembrie 2021:
Valorile termice vor crește ușor, dar se vor menține sub mediile climatologice specifice datei și vor caracteriza o vreme răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar în jumătatea de est a țării, izolat, va ploua slab. În Carpații Orientali, la altitudini mari, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 1 și 10 grade. În zonele depresionare, noaptea se va produce brumă. Izolat vor fi condiții de ceață.

Vineri, sâmbătă și duminică vremea se va încălzi treptat!

Alte Articole

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

Reabilitarea blocurilor – o problemă care ne privește pe toți

23 iulie 2024

  Pornind de la un caz concret, ce a avut loc ieri, 22 iulie, când a fost semnalat pericolul desprinderii unei porțiuni din aticul unui bloc situat pe strada Mihail…

CISTESTE MAI MULT
Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

Crește numărul de avize de mediu pentru parcuri eoliene în județul Tulcea

22 iulie 2024

După ce, în luna aprilie a acestui an, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Tulcea a emis 2 avize de mediu pentru parcuri eoliene, săptămâna trecută, agenția tulceană a emis alte…

CISTESTE MAI MULT