Stiri din tulcea

Votează Delta Dunării – Destinația Anului 2021!

21 iulie 2021
Votează Delta Dunării – Destinația Anului 2021!

Votează Delta Dunării – Destinația Anului 2021!

Asociația Delta Dunării invită toți tulcenii să voteze Delta Dunării – Destinația Anului 2021 din România!

Intrați pe platforma www.destinatiaanului.ro și votați destinația favorită, Delta Dunării!

6 orașe și regiuni din România sunt finalistele care luptă pentru distincția de Destinația Anului 2021: Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea. Topul conține un mix de locuri foarte cunoscute și vizitate din țara noastră. Extrem de importantă în realizarea acestui top 6 a fost și implicarea comunităților locale.

Pentru acest titlu au intrat în competiție zeci de locuri din România, nominalizate în platforma destinatiaanului.ro de mii de internauți. După prima etapă, cea a nominalizărilor făcute de public, doar primele 6 au intrat în cursa pentru titlul de Destinatia anului 2021 în România, finalistă printre ele fiind și Delta Dunării.

Până pe 29 August, publicul poate vota oricare din cele 6 destinații finaliste pe www.destinatiaanului.ro. După închiderea votului publicului, pe 30 august, exploratorii și juriul vor acorda puncte candidatelor, după ce vor viziona șase episoade ale unei emisiuni difuzate de o televiziune din România. Emisiunile vor promova lucruri de văzut, de făcut, gastronomia locală, dar și oamenii faini pe care-i poți întâlni în aceste șase locuri foarte interesante.