Muzica Noua

Videoclip oficial: UDDI – Să mă urmezi

21 ianuarie 2021
Videoclip oficial: UDDI – Să mă urmezi

Videoclip oficial: UDDI – Să mă urmezi

Uddi își continuă parcursul ca artist independent și lansează piesa „Să mă urmezi”. În videoclipul ce acompaniază melodia au fost distribuiți actori precum George Burcea, Magda Benea și Cojocaru Maria Ștefania.

„Să mă urmezi” este prima piesă pe care UDDI o lansează în 2021. Melodia a fost compusă de artist împreună cu Andy Horjea și Ștefan Marin, pentru versuri lucrând alături de Irina Kupko, Stefan Marin și Adrian Pittys. La trompetă îl putem asculta pe Cucu Cristian, narator fiind Mike Diamonds.

Videoclipul alb-negru, în nuanțele unui București interbelic, este regizat de UDDI, ce-și spune povestea prin intermediul actorilor George Burcea, Adi Gheo, Gabriel Lupu, Magda Benea, Cojocaru Maria Stefania, Angela Forero Diaz, Cristian Cucu, Balan Adrian și Claudiu Ștefan Caragata.

„Rup din mine tot ce e mai bun / Cu ochii închiși, cu mâinile legate / Eu te aleg pe tine din mii de păcate”, cântă UDDI pe refren, piesa vorbind despre prietenie, loialitate, iubire și trădare.

UDDI (Dragos Udilă) a reușit să cucerească topurile muzicale cu piese precum ”Ipotecat” (Delia Matache featuring Uddi), ”Prietena ta” (Randi feat. Uddi & Nadir), ”Aseară ți-am luat basma” sau ”Vagabondul vieții mele” feat. Randi.

Prima experiență pe plan muzical a fost X Factor, care a reprezentat o provocare și un pas important pentru cariera sa. Acesta a fost locul unde a luat primele lecții de canto, unde a învățat de la oameni profesioniști și și-a făcut prieteni noi.