Stiri din tulcea

Viceprimarul Simion Dragoș: După doar două luni de lucrări, cartierul Dallas are cu totul alt aspect!

19 noiembrie 2021
Viceprimarul Simion Dragoș: După doar două luni de lucrări, cartierul Dallas are cu totul alt aspect!

Viceprimarul Simion Dragoș: După doar două luni de lucrări, cartierul Dallas are cu totul alt aspect!

Cartierul Dallas din municipiul Tulcea îmbracă haine noi! În urmă cu două luni, Primăria a început acolo ample lucrări de renovare a străzilor, trotuarelor, parcărilor și zonelor verzi! Viceprimarul Dragoș Simion se declară mulțumit de evoluția lucrărilor:
Lucrările de reamenajare a Cartierului ” Dallas” avansează ! Se lucrează în fiecare zi, iar cartierul începe să capete alt aspect ! În două luni de la demararea lucrărilor am reușit :
✅ reamenajarea căilor de acces pietonale și auto prin turnarea de covoare asfaltice precum și reamenajarea căilor de acces în blocurile de locuințe;
✅ reamenajarea și renaturarea spațiilor verzi din întreaga zonă ;
✅ montarea de sisteme automate de irigat a spațiilor verzi ;
✅ reamenajarea și modernizarea locului de joacă pentru copiii din zona străzii Navaliștilor (urmează montarea de aparate și echipamente noi) ;
✅ amenajarea de parcări civilizate atât pe aleile din jurul blocurilor dar și crearea unei noi parcări (în total cca. 130 locuri) ;
În funcție de condițiile meteo, urmează să mai efectuăm în acest cartier :
☀️ Îmbunătățirea gradului de iluminare a zonei ;
🧹 Modernizarea punctelor de colectare a deșeurilor prin implementarea de puncte de colectare subterane moderne ;
🚗 Amenajarea a unei noi zone de parcare în zona str. Navaliștilor de aprox. 15 locuri și a căii de acces aferente ;
🚍 Reamenajarea părții centrale a cartierului, prin amenajarea unui terminal civilizat și elegant pentru autobuze .

Viceprimarul le mulțumește și tulcenilor care locuiesc în zonă și i-au ajutat, în mod voluntar, pe muncitori la lucrări:

Știm că avem încă mult de lucru în zonă, dar am convingerea că împreună cu cetățenii din zonă vom reuși ca acest cartier să beneficieze de toate condițiile de trai civilizate .
Prin muncă în echipă și devotament, dar și prin implicarea activă a noastră, a tuturor cetătenilor, Tulcea ar putea deveni ceea ce ne dorim, acționând zonă cu zonă !
Mulțumesc pentru implicare și devotament colegilor de la Serviciul de Gospodărie Municipală, SC SERVICII PUBLICE SA, DIAP, AQUASERV, care și-au dat toată silința ca aceste lucrări să fie realizate în timp cât mai scurt!
cartier dallas tulcea aspect nou 8 cartier dallas tulcea aspect nou 7 cartier dallas tulcea aspect nou 6 cartier dallas tulcea aspect nou 5 cartier dallas tulcea aspect nou 4 cartier dallas tulcea aspect nou 3 cartier dallas tulcea aspect nou 1