Stiri din tulcea

Urgentarea certificatului verde pentru angajaţi, respinsă de PNL, PSD şi AUR, acuză USR

2 noiembrie 2021
Urgentarea certificatului verde pentru angajaţi, respinsă de PNL, PSD şi AUR, acuză USR

Urgentarea certificatului verde pentru angajaţi, respinsă de PNL, PSD şi AUR, acuză USR

USR acuză PNL, PSD şi AUR că au respins astăzi în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, solicitarea de dezbatere şi adoptare în procedură de urgenţă a propunerii legislative privind certificatul verde pentru mai mulţi angajaţi, relatează presa centrală.
Conform unui comunicat USR publicat pe pagina de socializare a partidului, acest lucru se întâmplă în ziua în care România a înregistrat „cel mai mare număr de decese” de la debutul pandemiei, aproape 600.
mihaila monstruoasa coalitie
În ziua cu recordul absolut de morți de la începutul epidemiei, s-a născut monstruoasa coaliție împotriva sănătății publice.
Liderii de grupuri parlamentare PNL, PSD, UDMR și AUR au respins dezbaterea urgentă a Legii Certificatului Verde în Camera Deputaților.
Că AUR este un partid antivaccinist nu mai poate mira pe nimeni.
Dar că partide care clamează responsabilitatea față de țară și popor nu simt nicio presiune pentru a adopta măsuri de limitare a pandemiei de COVID-19 este sfâșietor și complet de neînțeles.
591 de decese provocate de virusul SARS-COV-2 vor fi anunțate astăzi oficial, conform Grupului de Comunicare Strategică.
a declarat fostul ministru al Sănătăţii, Ioana Mihăilă.
mosteanu usr grindeanu
În aceeaşi şedinţă în care PNL şi-a oficializat, practic, relaţia de bună colaborare cu PSD, instalându-l interimar la şefia Camerei Deputaţilor pe Sorin Grindeanu, fostul premier PSD care a semnat OUG 13 şi a scos în stradă sute de mii de oameni, românii de bună credinţă au mai primit o palmă.
Cererea noastră de a fi dezbătută şi adoptată cât mai urgent legea privind certificatul verde a fost respinsă de noua majoritate.
Este o decizie cinică, dacă ne uităm la faptul că astăzi avem aproape 600 de români care şi-au pierdut viaţa ca urmare a infectării cu noul coronavirus
declară şi liderul grupului USR din Camera Deputaţilor, Ionuţ Moşteanu, relatează dcnews.ro.
Potrivit USR, conducerea Camerei Deputaţilor a mai stabilit ca legea privind certificatul verde să fie dezbătută „de nu mai puţin de şase comisii de specialitate”, termenul pentru raport comun fiind 19 noiembrie.