Stiri din tulcea

Un tulcean, un accident rutier și trei infracțiuni

13 octombrie 2023
Un tulcean, un accident rutier și trei infracțiuni

Un tulcean, un accident rutier și trei infracțiuni

 

Polițiștii tulceni au întocmit pe numele unui bărbat de 64 ani din satul tulcean Sălcioara un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neinmatriculat sau neînregistrat și conducerea unui vehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere, potrivit unui buletin de presă emis de IPJ Tulcea.

Mai exact, tulceanul a condus ieri, 12 octombrie, în jurul orei 13:20, un ATV  neinregistrat pe strada Berzei din Sălcioara, iar la o intersecție (cu strada Bălții) ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare si s-a răsturnat.
În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului atv-ului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Tulcea.

Bărbatul a fost testat alcoolscop rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot ieri, 12 octombrie 2023, dar pe strada Isaccei din municipiu, în jurul orei 15:40, a fost oprit un tânăr de 31 ani (din municipiul Tulcea) ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu „testul rapid de salivă”, rezultatul a ieșit pozitiv.
Au fost prelevate mostre biologice necesare stabilirii substanțelor psihoactive.

Conducătorul autoturismului, ce posedă permis de conducere corespunzător, a fost testat și cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

(surse info, foto : buletin de presă IPJ Tulcea, arhiva RD)