Un tânăr din Rachelu, venit acasă de sărbători, a murit în urma unui cumplit accident de motocicletă, pe DN22

7 ianuarie 2022 | Eveniment
Un tânăr din Rachelu, venit acasă de sărbători, a murit în urma unui cumplit accident de motocicletă, pe DN22

Un tânăr din Rachelu, venit acasă de sărbători, a murit în urma unui cumplit accident de motocicletă, pe DN22

Un tânăr din Rachelu, în vârstă de 31 de ani, a murit ieri într-un groaznic accident de motocicletă, pe DN 22 (E 87), între localitățile Jijila și Garvăn! Marian Niculiță venise acasă pentru a petrece sărbătorile alături de familie. Lucra în Norvegia, ca sudor.
marian niculita motociclist mort in tulcea accident 1bd37368
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22 (E 87) Brăila-Tulcea, între localitățile Jijila și Garvăn, județul Tulcea, s-a produs o coliziune între o motocicletă și un autoturism, eveniment soldat cu rănirea motociclistului, ce este evaluat medical la fața locului. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de deplasare.
Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea, doctorul Ali Kilo Salah Eddin, a declarat pentru Radio Delta că motociclistul se afla în stare critică, cu multiple traumatisme, cu șanse mici de supraviețuire. Imaginile de la fața locului arată cât de puternic a fost impactul dintre motocicletă și mașină:
accident motociclist rachelu 7 accident motociclist rachelu 8 1 accident motociclist rachelu 6 1
accident motociclist rachelu 1 1 accident motociclist rachelu 2 1 accident motociclist rachelu 4 1

 

Din păcate, tânărul motociclist s-a stins câteva ore mai târziu la Spitalul Județean de Urgență Tulcea. Familia lui Marian, prietenii, cunoștințele, dar și toată comunitatea din Rachelu și Luncavița sunt șocați de moartea fulgerătoare a tânărului de 31 de ani.

Pe pagina de Facebook a motociclistului sunt zeci de mesaje de condoleanțe…

condoleante motociclist rachelu 2

Inspectoratul Județean de Poliție Tulcea a transmis un comunicat despre evenimentul tragic de-abia astăzi, la insistențele jurnaliștilor:

În cursul zilei de 06 ianuarie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 31 de ani din com. Luncavița, jud. Tulcea, în timp ce conducea un motociclu pe direcția sat Garvăn către com. Jijila, jud. Tulcea ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune frontală cu un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 62 de ani, din mun. Galați, jud. Galați, care se deplasa pe direcția com. Jijila spre satul Garvăn.

Conducătoarea auto posedă permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea bărbatului, care a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate. Ulterior, bărbatul a murit.

Pe toată durata cercetărilor persoana în cauză beneficiază de prezumția de nevinovație.

(Sursă info și foto: observatornews.ro, politiaromana.ro, IPJ Tulcea)

Alte Articole

Marți, 25 iunie, tinerii sunt invitați la o vânătoare de mistere tulcene

Marți, 25 iunie, tinerii sunt invitați la o vânătoare de mistere tulcene

21 iunie 2024

Elevii și tinerii din orașul nostru care doresc să-și testeze abilitățile de detectivi pot participa la evenimentul intitulat "Murder Mystery Treasure Hunt”, o „vânătoare de mistere tulcene” organizată de Consiliul…

CISTESTE MAI MULT
Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

Două evenimente cultural-artistice, azi, la Tulcea

21 iunie 2024

UNIUNEA ARTIŞTILOR PLASTICI-FILIALA TULCEA ne invită azi, 21 iunie, 2024, de la ora 17:30, la Vernisajul expoziției SALONUL DE GRAFICĂ ȘI DESEN "VIOREL POIATĂ" 2024 , eveniment ce va avea…

CISTESTE MAI MULT