Stiri din tulcea

Un nou record de viteză dar și un accident mortal, în acest weekend, în județ

29 mai 2023
Un nou record de viteză dar și un accident mortal, în acest weekend, în județ

Un nou record de viteză dar și un accident mortal, în acest weekend, în județ

 

Polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au depistat sâmbătă în trafic, pe DN22 – E87 (relația Tulcea-Constanța), un autoturism care circula cu viteza de 196 km/h,  aproape dublu față de limita maximă de viteză de 100 km/h admisă pe acel sector de drum, potrivit unui buletin informativ emis de IPJ Tulcea.

La volanul mașinii a fost identificat un tânăr tulcean de 22 de ani, din județ, ce a fost sancționat contravențional (conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep.) fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Din păcate, tot la finalul săptămânii trecute a avut loc un accident mortal, în noaptea de 26/27 mai un tânăr șofer de 21 de ani fiind declarat decedat.

Din primele verificări efectuate de polițiștii tulceni s-a stabilit faptul că pe DJ 222 (Tulcea – Agighiol), la km 3+850, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, tânărul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore.

Echipajul medical prezent la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare dar fără niciun rezultat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

(surse info, foto : buletine informative IPJ Tulcea)