Stiri din tulcea

Un nou contract de execuție semnat pentru reabilitarea energetică a blocurilor din municipiu

11 ianuarie 2024
Un nou contract de execuție semnat pentru reabilitarea energetică a blocurilor din municipiu

Un nou contract de execuție semnat pentru reabilitarea energetică a blocurilor din municipiu

Trei blocuri din zona centrală a municipiului, blocurile V7 si B9 de pe strada Victoriei și blocul 2 de pe strada Babadag, vor intra într-un proces de reabilitare energetică după ce , ieri, 10 ianuarie 2024, George Şinghi, viceprimar al municipiului Tulcea, a semnat contractul de execuție, potrivit informațiilor publicate pe pagina oficială a viceprimarului G. Şinghi.

Prim Tl G Singhi a semnat pt alte 3 blocuri reabilitate 10 ian 24

Contractul, cu un termen de execuție de 6 luni, are o valoare de peste 5,2 milioane de lei (5.275.723,10 lei fără TVA), valoarea finanțată prin PNRR fiind de 5.314.940,04 TVA inclus.

Prim Tl alte 3 blocuri reabilitate 6 luni din ian 24

Potrivit sursei, timp de 6 luni, se vor realiza , printre altele : lucrări de izolare termică la exterior și aplicare tencuială decorativă, înlocuirea tâmplăriei cu tâmplarie termoizolantă etanșă PVC, termoizolarea terasei, reparații sau înlocuiri ale parapeților frontali degradați, montarea de panouri fotovoltaice pe fiecare bloc, reabilitarea instalațiilor de apă caldă menajeră și încalzire, lucrări de demontare și remontare ale instalațiilor de gaze naturale, ale diverselor instalații de cablu, lucrări de înlocuire a instalațiilor electrice de pe casa scării (trasee noi, corpuri de iluminat cu LED si senzori de mișcare pentru eficientizarea consumului de energie electrică).

Viceprimarul G. Şinghi a menționat că va veni cu informații legate de multe alte proiecte de reabilitări blocuri și școli pentru care se derulează licitații în această perioadă.

(sursă info și foto : fb george.singhi)