Stiri din tulcea

Un nou caz de consum de substanțe interzise – mai mulți tineri „suprinși” de jandarmii tulceni

6 martie 2023
Un nou caz de consum de substanțe interzise – mai mulți tineri „suprinși” de jandarmii tulceni

Un nou caz de consum de substanțe interzise – mai mulți tineri „suprinși” de jandarmii tulceni

Jandarmeria Tulcea ne-a transmis un nou buletin informativ legat de un caz de consum de produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și din păcate, de această dată, numărul tinerilor identificați de jandarmi este mai mare și printre ei se află și 2 fete.

Comportamentul suspect al tinerilor a atras atenția unui echipaj de jandarmerie în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00.

Cei șase tineri, patru băieți și două fete, cu vârste cuprinse între 20 și 34 ani, ce se aflau lângă un autoturism, în municipiul Tulcea, au fost observați de jandarmii tulceni, legitimați și întrebați dacă dețin obiecte interzise, conform buletinului informativ emis azi de IJJ Tulcea, primit la redacție.

Proprietarul autoturismului a prezentat forțelor de ordine o borsetă, pe care o ținea sub unul dintre scaunele autoturismului, în care se afla o pungă transparentă ce conținea mai multe resturi vegetale cu un miros puternic.

În plus, jandarmii au găsit și în interiorul portbagajului o cutie care conținea o pungă transparentă plină de resturi vegetale iar în urma controlului corporal preventiv s-au găsit un dispozitiv de mărunțit (grinder), un pachet de filtre pentru confecționarea țigaretelor, un pachet de țigări și un cuțit tip macetă.

Tinerii au declarat că au petrecut într-un club, după care au mers în mașina unuia dintre ei, au consumat alcool și au fumat mai multe tipuri de țigări.
Doar unul dintre ei a declarat că după ce a consumat alcool, a adormit și s-a trezit tocmai când au venit forțele de ordine.

Jandarmii tulceni au întocmit documentele de sesizare (conform prevederilor procedurale) pe care le-au înaintat, împreună cu probele găsite asupra tinerilor, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea)