Stiri din tulcea

Un nou atac cu drone – trafic închis total la PTF Isaccea

26 septembrie 2023
Un nou atac cu drone – trafic închis total la PTF Isaccea

Un nou atac cu drone – trafic închis total la PTF Isaccea

Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka), traficul pe ieşire fiind redirectionat către Galaţi Rutier, a anunțat în această dimineață Garda de Coastă.

Ca urmare a situației de la graniță, poliţiştii de frontieră din PTF Isaccea operează strict autovehiculele aflate în punct pe intrare iar cele doua bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc.

MApN Informare sept 23

MApN a monitorizat în timp real situația aeriană din proximitatea granițelor naţionale, pe timpul atacurilor ruse din noaptea trecută, împotriva unor obiective și elemente de infrastructură civilă ucrainene. Condamnăm cu fermitate aceste atacuri nejustificate și ilegale,
a scris Ministerul Apărării Naționale pe pagina sa oficială.

Pe paginile de socializare dar și în presă circulă la această dată un filmuleț postat de un bărbat care a filmat momentul în care a căzut o dronă chiar lângă Vama Isaccea.

Din păcate, rușii au atacat din nou în regiunea Odesa, dar pe malul românesc, locuitorii nu au primit nici un mesaj RO-Alert.

(surse info, foto : informare de presă Garda de Coastă, fb mapn.ro, fb gabor.petru)