Stiri din tulcea

Un constănțean băut și înarmat, la secția de chirurgie a SJU Tulcea

3 februarie 2023
Un constănțean băut și înarmat, la secția de chirurgie a SJU Tulcea

Un constănțean băut și înarmat, la secția de chirurgie a SJU Tulcea

Jandarmii tulceni au fost solicitați în această dimineață, să intervină la secția de chirurgie a SJU Tulcea, în cazul unui bărbat, aflat într-o stare vădită de ebrietate, ce avea, într-o pungă, un pistol, conform unui buletin informativ IJJ Tulcea, primit la redacție.

Solicitarea a venit azi, în jurul orei 6.00, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, și jandarmii s-au deplasat de urgență la Spitalul Județean deUrgență Tulcea, secția de chirurgie, unde agentul de pază a reclamat faptul că un bărbat, internat la secția de chirurgie, are asupra lui o armă.

La fața locului, a fost identificat un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanța, ce avea într-o pungă o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz și încărcător.

Bărbatul nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deține o autorizație pentru arma în cauză.

Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port arme fără drept, în sediul instituțiilor publice, faptă ce se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea unor drepturi.

(sursă info și foto : buletin informativ IJJ Tulcea – 3 februarie 2023)