Un an de guvernare – bilanțul realizat de Uniunea Salvați România

25 noiembrie 2022 | Politica
Un an de guvernare – bilanțul realizat de Uniunea Salvați România

Un an de guvernare – bilanțul realizat de Uniunea Salvați România

Azi a avut loc conferința de presă USR Tulcea în care a fost prezentat, la nivel local, bilanțul anului de guvernare 2022-2023 intitulat : Cartea Neagră a guvernarii PSD-PNL, după cum a anunțat și deputatul de Tulcea, Eugen Terente, în calitate de președinte al Filialei Județene.

La eveniment au mai participat și consilierul local Primăria Tulcea, Tatiana Haliț și ca invitat, Radu Mihail, liderul de grup al senatorilor USR, ce a prezentat jurnaliștilor prezenți rezumatul acestui an de guvernare, în contextul în care, anul trecut , la această dată, Guvernul Ciuca a primit votul de încredere al Parlamentului, înregistrând 318 voturi favorabile și 126 împotrivă.

Potrivit celor declarate atunci de premierul desemnat, Nicolae Ciuca, partidele actualei coaliții „au trecut peste lucrurile care le separă și au găsit lucrurile care le unesc”.

Eugen Terente conferinta 1an de guvernare PSD PNL
Deputatul Eugen Terente a concluzionat că ultimele 12 luni de guvernare PSD-PNL a adus : inflație, scumpiri, dobânzi record și o criză ce se adăncește pe zi ce trece.

Conform bilanțului realizat de opoziția USR, în 2022 s-au înregistrat cele mai mari scumpiri din ultimii 19 ani.

USR Tulcea a anunțat că formațiunea condusă de Cătălin Drulă nu va renunța ca „România să devină un stat pentru toți românii și nu doar moșia personală a câtorva personaje speciale”.

Ieri, odată cu prezentarea bilanțului realizat de Uniunea Salvați România, 4.700 de oameni au trimis mesaje despre ce înseamnă o zi în România reală : despre prețurile din magazin, despre ratele la bancă ce s-au dublat, despre spitalele și autostrăzile promise.

(surse info și foto : fb terenteeugen.tulcea, fb USRPLUSTulcea)

Alte Articole

Prezența la vot în județul Tulcea – sub media națională

Prezența la vot în județul Tulcea – sub media națională

10 iunie 2024

  La alegerile locale ce au avut loc ieri, 9 iunie, au participat 9.445.771 de alegători la nivel național, dintre care 94.638 în județul Tulcea, cu o prezența de 51,00…

CISTESTE MAI MULT
A început Campania Electorală

A început Campania Electorală

10 mai 2024

Potrivit calendarului de organizare şi desfăşurare a alegerilor din 9 iunie 2024, campania electorală se desfășoară în perioada 10 mai - 8 iunie 2024 ( ora 7.00.). La nivel local,…

CISTESTE MAI MULT