Stiri din tulcea

Tulcenii sunt invitaţi să participe la concursul „România Mare în strai de sărbătoare“

9 noiembrie 2021
Tulcenii sunt invitaţi să participe la concursul „România Mare în strai de sărbătoare“

Tulcenii sunt invitaţi să participe la concursul „România Mare în strai de sărbătoare“

Consiliul Județean Tulcea organizează ediția a II-a a concursului cu premii „România Mare în strai de sărbătoare“, eveniment care va avea loc în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.
La concurs pot participa toți #tulcenii, indiferent de vârstă.
Concurenții vor realiza #machete din materiale reciclabile (sticlă, hârtie, plastic etc) sau materiale din mediul natural (frunze, pietre, crengi etc) care să ilustreze tema concursului.
📌Până pe data de 22 noiembrie 2021, concurenții trebuie să scaneze sau să fotografieze fiecare lucrare și să o trimită pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com.
➡️Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: o scurta descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.
❗️După transmiterea lucrărilor în format electronic, participanții sau reprezentanții acestora vor contacta telefonic Serviciul Relații Externe, Comunicare, Anticorupție și Promovarea Județului, la tel. 0240502208/0240502209, în cazul în care nu li s-a transmis pe e-mail o confirmare de primire a lucrării.
Vor fi acordate premii de creativitate, dar și #premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.
Pe data de 24 noiembrie 2021 vor fi anunțați #câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.