Stiri din tulcea

Tulcenii invitați să ecologizeze zona Zaghen în cadrul Rowmania Fest

19 august 2021
Tulcenii invitați să ecologizeze zona Zaghen în cadrul Rowmania Fest

Tulcenii invitați să ecologizeze zona Zaghen în cadrul Rowmania Fest

Asociaţia Ivan Patzaichin-Mila 23 îi invită pe  tulceni să i se alăture duminică, 5 septembrie, în cea de-a doua zi a Rowmania Fest, într-o acțiune de ecologizare în zona Lacului Zaghen.

Acțiunea va avea loc în parteneriat cu Primăria Tulcea.

Nu va fi o simplă acțiune de strângere de gunoaie, ci tulcenii vor participa la un amplu proiect de reamenajare urbanistică a zonei de intrare în municipiul Tulcea, dinspre Satul Pescăresc.

„Duminică, 5 septembrie, vom începe ziua la intrarea în Tulcea, în zona dinspre Satul pescăresc, unde, cu ajutorul voluntarilor, vrem să facem o demonstraţie a ce am putea face împreună ca să schimbăm una din intrările în Tulcea. Va fi un experiment interesant şi îi aşteptăm pe toţi cei care vor dori să ni se se alăture în acest experiment de curăţenie, dar şi de design, dar şi într-o lecţie despre natură”, a declarat pentru Agerpres Teodor Frolu, vicepreședintele Asociaţiei Ivan Patzaichin-Mila 23.

Un alt eveniment inedit organizat de asociație în cadrul Rowmania Fest va avea loc tot în a doua zi de festival, dar seara, când vor transforma gara în cel mai luminos şi spectaculos loc al Tulcei”, a adăugat vicepreşedintele asociaţiei Ivan Patzaichin-Mila 23.

A doua zi a Rowmania Fest va continua la ora 14.00, pe lacul Ciuperca, alături de copiii din Chilia Veche, Sfântu Gheorghe şi Sulina care se vor întrece în prima ediţie a concursului „Călăuzele Deltei”.

Întregul program al Rowmania Fest ediția 10 găsiți pe pagina de socializare a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/939809283243133

Anul trecut, Rowmania Fest nu s-a mai desfăşurat, din cauza pandemiei de COVID-19.