Stiri din tulcea

Tulcenii chemați la cros umanitar, pentru a ajuta un pompier diagnosticat cu mai multe afecțiuni

17 martie 2022
Tulcenii chemați la cros umanitar, pentru a ajuta un pompier diagnosticat cu mai multe afecțiuni

Tulcenii chemați la cros umanitar, pentru a ajuta un pompier diagnosticat cu mai multe afecțiuni

Sâmbătă, 19 martie, ora 12.00, binecunoscutul jandarm tulcean Sorin Andrici, va da startul la Crosul Umanitar – Un pompier care a salvat sute de vieți are nevoie de ajutor!,  eveniment care va avea loc în zona Plaja Lac Ciuperca din municipiul Tulcea.

Echipa de ultramaraton Spartanii, alături de căpitanul acesteia, plutonierul adjutant șef Sorin Andrici și jandarmii tulceni, vă invită să vă alăturați campaniei de strângere de fonduri pentru Daniel Ene, unul dintre membrii echipei, care de-a lungul timpului a alergat în mai multe campanii umanitare iar acum are nevoie de ajutorul nostru!

Fratele lui, Ene Florin, de doar 44 de ani, pompier în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea este diagnosticat cu mai multe afecțiuni ale sistemului muscular, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile.

pompier ranit Crisan 2

UPDATE: O pensiune din Crişan a fost distrusă într-un incendiu. Un pompier  a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Floreasca

Este vorba despre pompierul rănit în incendiul puternic izbucnit la un complex turistic din Crișan, în luna iulie a anului trecut. Salvatorul a fost transportat atunci în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Din nefericire, pompierul a rămas cu mai multe afecțiuni grave, care l-au imobilizat într-un scaun cu rotile și îi pun viața în pericol.

Prin această campanie de strângere de fonduri, colegul nostru dovedește încă o dată solidaritate față de cei care au nevoie de sprijin în situații dificile ale vieții și vă invită să alergați, fiecare în ritmul lui.

De la mic la mare, sunteți așteptați să fim alături cu toții alături de Florin!

Nu este o competiție sportivă, de aceea, dacă nu puteți alerga, aveți posibilitatea de a dona prin intermediul unei urne amplasată la fața locului sau în contul bancar deschis la BCR, pe numele Ene Daniel: RO62 RNCB 0630 0944 7500 0001.

Important este să fim prezenți într-un număr cât mai mare și să ne unim forțele pentru un pompier care a salvat sute de vieți și care acum are nevoie de ajutorul nostru!

a declarat organizatorul campaniei umanitare, Sorin Andrici.

Acțiunea se va desfășura în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea, Consiliul Județean Tulcea, Prefectura Județului Tulcea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea.