Stiri din tulcea

Tulceni prinși că vindeau parfumuri contrafăcute în parcarea unui supermarket

13 septembrie 2021
Tulceni prinși că vindeau parfumuri contrafăcute în parcarea unui supermarket

Tulceni prinși că vindeau parfumuri contrafăcute în parcarea unui supermarket

Doi tineri tulceni au încercat să vândă, ieri, parfumuri contrafăcute în parcarea supermarketului de pe strada Barajului, transmite Jandarmeria Tulcea într-un comunicat de presă.
Cel mai probabil, cei doi aveau în gând să facă un ban în plus, cu ocazia începerii noului an școlar.
Indivizii au fost prinși, însă, de un echipaj al Jandarmeriei Tulcea, care efectua o misiune de patrulare în zona parcării respective, care era aglomerată.
Cei doi bărbați, de 28 de ani și respectiv 33 de ani, au fost depistați cu portbagajul plin cu 37 de parfumuri inscripționate cu numele unor mărci similare unor mărci înregistrate, însă fără a avea documente legale pe ele.
Cei doi au recunoscut imediat în fața jandarmilor că au achiziționat parfumurile la un preț mai mic, fără a deține acte doveditoare în acest sens. Opreau clienții supermarketului și le ofereau parfumurile la un preț mult mai mare.
Jandarmii le-au confiscat marfa contrafăcută și au întocmit pen umele celor doi, dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică
sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.
Cazul a fost înaintat Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea!
Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să sesizeze organele competente dacă sunt abordați în municipiu de necunoscuți care le oferă spre vânzare diverse produse susceptibile a fi contrafăcute!