Stiri din tulcea

Tulceni amendați pentru gesturi obscene, înjuraturi și pocnitori

28 decembrie 2021
Tulceni amendați pentru gesturi obscene, înjuraturi și pocnitori

Tulceni amendați pentru gesturi obscene, înjuraturi și pocnitori

Crăciunul ar trebui să scoată la iveală bunătatea și bucuria de a petrece timpul alături de cei dragi, nu a fost așa pentru șase tulceni care fie au arătat gesturi obscene, fie au plecat din carantină sau au ales să-i lovească pe cei dragi. Jandarmii au dat amenzi în valoare totala de aproape 5000 de lei și au întocmit un dosar penal.

 

20211224 175013 20211224 181205

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii tulceni au acționat zilnic pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la evenimentele care au avut loc în spațiul public și au intensificat acțiunile de combatere a faptelor antisociale, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică la nivelul județului Tulcea, pentru soluționarea operativă a sesizărilor cetățenilor și pentru a verifica modalitatea de respectare a măsurilor de protecție sanitară.

În această perioadă,  jandarmii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.900 lei pentru săvârșirea în public de  gesturi obscene, proferarea de injurii, tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote și nerespectarea de către o persoană a măsurilor de carantină.

De asemenea,  echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au fost solicitate, prin apel la 112, să intervină la o situație în care s-a raportat o încălcare a  normelor de conviețuire socială, astfel că au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.