Stiri din tulcea

Tulceanul Sorin Andrici, câștigător din nou!

5 iulie 2021
Tulceanul Sorin Andrici, câștigător din nou!

Tulceanul Sorin Andrici, câștigător din nou!

Jandarmul tulcean Sorin Andrici a reușit din nou să urce pe podium! A participat în aceste zile la Campionatul European și Naţional de Duatlon Standard și Duatlon Sprint, ce s-a desfășurat la Târgu Mureș.
Sorin Andrici a participat la categoria 45+ și a câștigat o medalie de argint la Duatlon Sprint și o medalie de bronz la Duatlon Standard. Competiția nu a fost ușoară! Tulceanul nostru a avut de parcurs la proba standard 10 km de alergare, 40 km bicicletă și la final, încă 5 km până la linia de sosire. La proba sprint, a avut de parcurs același traseu, dar cu distanțele înjumătățite.
„Obiectivul lui Sorin a fost să urce pe podium, să-și depășească limitele ca de fiecare dată și să accepte o nouă provocare. El s-a antrenat timp de o lună de zile pentru această competiție, știind că la fel de importantă este și pregătirea psihică. Ne-a mărturisit că este o onoare să reprezinte România și că este mândru că a concurat pentru Tulcea lui. Pentru performanță, efort și dăruire, noi, colegii, te felicităm și îți ținem pumnii la competițiile ce vor urma!”, a transmis Jandarmeria Tulcea într-un comunicat de presă!