Stiri din tulcea

Trofeul competiției Autism 24H a ajuns, din nou, la Tulcea

12 septembrie 2022
Trofeul competiției Autism 24H a ajuns, din nou, la Tulcea

Trofeul competiției Autism 24H a ajuns, din nou, la Tulcea

În acest sfârșit de săptămână, jandarmul Sorin Andrici a adus la Tulcea trofeul Autism 24H, pentru al treilea an consecutiv, clasându-se pe locul I cu echipa sa de ultramaraton Spartanii Angelo, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.

IJJ Tl Trofeu Autism 24H Andrici 22

Echipa Spartanii a fost cea care a adunat 1606,5 km alergați pe nisip timp de 24 de ore pe plaja din stațiunea Mamaia, concurând cu 70 de echipe care au fost la start pentru a ridica trofeul Autism 24H.

„Ploaia, rafalele de vânt, soarele, nisipul, dar și efortul maxim au reprezentat provocările ediției din acest an, însă curajul, dedicarea și ambiția pentru o cauză nobilă i-a adus pe membrii echipei Spartanii Angelo din nou în fruntea clasamentului”,
scrie în buletinul informativ emis de Jandarmeria Tulcea, primit azi la redație.

În plus, jandarmul Sorin Andrici și-a depășit recordul personal, alergând anul acesta 186 km față de cei 184 km de anul trecut.
Autism 24H este un eveniment caritabil, ajuns la editia a VII-a, care susține și promovează cauza copiilor cu autism.

Evenimentul Autism 24h, organizat de Asociatia Centrul de Autism Marea Neagra (organizație non profit), este o manifestare sportivă pentru amatori, profesioniști și copii și are ca scop promovarea mișcării în aer liber si promovarea cauzei persoanelor cu nevoi speciale, potrivit autism24h.ro.

(surse info și foto : buletin de presă IJJ Tulcea, autism24h.ro)