Stiri din tulcea

Trei bărbați au fost prinși beți la volan

11 ianuarie 2021
Trei bărbați au fost prinși beți la volan

Trei bărbați au fost prinși beți la volan

Un șofer din Tulcea și doi din comuna Greci au fost depistați de polițiștii tulceni cu alcoolemii peste limita legală în acest sfârșit de săptămână. Astfel, La data de 08 ianuarie a.c., lucrătorii din cadrul Poliției Oraș Isaccea, au depistat un bărbat de 62 de ani din municipiul Tulcea, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Mircea Vodă din orașul Isaccea, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Oraș Măcin, au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Carabalu din Greci, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Oraș Măcin, au depistat un bărbat de 45 de ani, din comuna Greci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DC51 pe raza comunei Greci, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.