Stiri din tulcea

TRAFIC ȘI DEȚINEREA DE DROGURI DE MARE RISC – 3 persoane arestate la Tulcea

20 martie 2024
TRAFIC ȘI DEȚINEREA DE DROGURI DE MARE RISC – 3 persoane arestate la Tulcea

TRAFIC ȘI DEȚINEREA DE DROGURI DE MARE RISC – 3 persoane arestate la Tulcea

 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată și deținerea, fără drept, de droguri de risc pentru consum propriu, iar azi, 20 martie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a admis propunerea de arestare preventivă, a celor trei, pentru 30 de zile, conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Tulcea.

Din materialul probator administrat a rezultat că, în luna martie 2024, unul dintre cercetați ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, ecstasy (MDMA – drog de mare risc), către consumatori, din județul Tulcea.

De asemenea, acesta ar fi vândut 30 de asemenea comprimate către ceilalți doi, care le-ar fi achiziționat în scopul revânzării.
Cu privire la una dintre persoane, s-a reținut și faptul că ar fi deținut, fără drept, droguri de risc (canabis), pentru consum propriu.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, au fost descoperite şi ridicate 470 de comprimate ecstasy, precum și alte mijloace de probă.

IPJ Tl trafic droguri mare risc arestari la Tulcea 20 martie 24 3

IPJ Tl trafic droguri mare risc arestari la Tulcea 20 martie 24 2

IPJ Tl trafic droguri mare risc arestari la Tulcea 20 martie 24 4

La data 19 martie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea celor trei persoane, pentru 24 de ore.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea și jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

(sursă info și foto : comunicat de presă IPJ Tulcea)