Stiri din tulcea

Tineri tulceni, arestați pentru proxenetism!

13 iulie 2021
Tineri tulceni, arestați pentru proxenetism!

Tineri tulceni, arestați pentru proxenetism!

Percheziții de amploare, ieri, în județul Tulcea, la mai multe persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism, transmite IPJ Tulcea într-un comunicat de presă!

Polițiștii tulceni au pus în aplicare două mandate de aducere, față de două persoane, doi tineri de 28 și respectiv 30 de ani, ambii din județul Tulcea! Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, acuzați de trafic de minori și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, cei doi proxeneți ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către 4 persoane, dintre care una minoră, pe teritoriul Germaniei, Spaniei și Greciei. Victimele au fost atrase de proxeneți prin metoda „lover-boy”.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, patru telefoane mobile, actele a două autoturisme, un înscris, o agendă și 1.600 de euro.

Cei doi proxeneți au fost prezentați ieri Tribunalului Tulcea, fiind dispusă măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Perchezițiile au fost efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Tulcea. La acțiune, au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.