Stiri din tulcea

Teribiliști la volan prinși de poliție, pe străzile din Tulcea, de Sfânta Marie

16 august 2021
Teribiliști la volan prinși de poliție, pe străzile din Tulcea, de Sfânta Marie

Teribiliști la volan prinși de poliție, pe străzile din Tulcea, de Sfânta Marie

Depistată la volan sub influența alcoolului
În week-end, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat o tânără de 20 ani din mun. Tulcea, care conducea un auto pe str. Isaccei din mun. Tulcea având o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.
Conducea un auto, deși nu avea permis
În week-end, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Tulcea, care desfășurau activități de menținere a ordinii publice la festivalul Anonimul, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea și Gărzii de Coastă Constanța au depistat
un bărbat de 34 ani, din loc. Sfântu Gheorghe jud. Tulcea, care conducea un auto în loc. Sfântu Gheorghe jud. Tulcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. A fost întocmit dosar penal.
Conducea un auto, fiind sub influența alcoolului
Polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 50 ani din loc. Cumpăna jud. Constanța, care conducea un auto între loc. Dăeni și loc. Ostrov, jud. Tulcea, având o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal.
A refuzat prelevarea de mostre biologice
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 34 de ani din Tulcea, care conducea un auto în mun. Tulcea și care a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge. A fost întocmit dosar penal pentru refuzul de a se supune recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
(comunicat IPJ Tulcea)