Stiri din tulcea

Tentativă de sinucidere în cariera de piatră Bididia!

21 iulie 2021
Tentativă de sinucidere în cariera de piatră Bididia!

Tentativă de sinucidere în cariera de piatră Bididia!

Polițiștii tulceni au fost alertați în această dimineață de o familie din Tulcea care sesiza faptul că ruda lor, o femeie în vârstă de 36 de ani, a plecat de acasă voluntar cu gânduri sinucigașe, transmite IPJ Tulcea într-un comunicat de presă.

Imediat s-au constituit mai multe echipaje formate din polițiști, pompieri și jandarmi, care au căutat-o pe femeie atât pe raza municipiului, cât și la ieșire din oraș.

După două ore de la dispariție, femeia a fost găsită în zona carierei de piatră Bididia, având intenția de a se arunca de la înălțime, pe fondul unor decepții!, precizează IPJ Tulcea.

Reprezentanții județeni ai Ministerului Afacerilor Interne au demarat negocierile cu persoana în cauză pentru a o convinge să renunțe la gestul extrem.

La fața locului au fost prezenți și membrii familiei acesteia care s-au alăturat misiunii de salvare a femeii.

După o negociere de aproximativ 1 oră, persoana a fost salvată prin eforturile comune ale familiei, polițiștilor, jandarmilor și pompierilor tulceni.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea pentru îngrijiri, mai precizează IPJ Tulcea într-un comunicat de presă.

(foto arhiva ISU Tulcea)